Studentrådet avd. LU

Skriv ut

 Har du lyst å jobbe med studentpolitikk? LU har ledige verv! Kontakt studentrådsleder Kristina Dawood for mer informasjon.

 

Kick-Off 2014!

Alle de nye tillitsvalgte fra studentrådene ved Høgskolen i Østfold fikk opplæring under Kick-Off 2014 til Studentparlamentet. Følgende medlemmer kom fra LU:

Seminaret ble holdt ved Quality Hotel i Fredrikstad den første dagen, og Insipiria Science Center den andre. Den første dagen ble det gitt mest informasjon rundt studentdemokratiet, studentsamfunnet, og opplæring av styremedlemmene i deres respektive oppgaver. Videre mot kvelden fortsatte opplegget på Kranen SFO, da deltakerne skulle få prøve seg i retorikk. Da opplegget var over, koste alle seg med sosialt samvær til langt på natt.

Dagen etter fortsatte ferden til Insipria Science Center, og studentrådene fikk vite om forskjellige studentorganisasjoner og høyere utdanning generelt. Etter lunsj ble det også tatt gruppebilde av alle rådene:

Foto: Bård Halvorsen.

Vi var alle enige om at teambuildingen var en gøyal post på programmet. Den bestod av fem forskjellige poster, hvor deltakerne fikk oppgaver som skulle teste sansene deres. De skulle f.eks. bygge pyramider iført briller med styrke på -15, føle seg frem til hva som var i forskjellige bokser, og sortere små pinner med forskjellige farger, slik som vist under:

Foto: Bård Halvorsen

Det hele ble avsluttet med årets første studentparlamentsmøte og studentrådsmøte.

Nytt studentråd

01.01.14 tok et nytt studentråd plass på LU.
Rådet består av: